Aluminis Peñalba
C/Montserrat Roig 20
08310 Argentona (Barcelona)
Tel. 937561322

Aluminis Peñalba

INICI + VALORS

Missió, Visió i Valors
La tranquilitat de la millor elecció
COMPROMÍS
SERIETAT
EFICÀCIA
La nostra missió a Aluminis Peñalba és la d' atendre les necessitats de benestar, comfort i comoditat dels nostres clients, ja sigui a la seva llar, a la oficina o a la indústria. Fer el seu dia a dia més comfortable a través de l' assessorament, venda i instal.lació d' aïllaments tèrmics, acústics o control solar amb sistemes de carpinteria d' alumini. Oferim un servei excel.lent i proper a particulars, empreses i petits constructors, cuidant al màxim cada detall.
A Aluminis Peñalba volem ser un punt de referència de la feina ben feta amb carpinteria d' alumini i vidre, tot dedicant esforços a la millora constant i a la recerca de la màxima satisfacció del client. Al mateix temps, oferim als nostres empleats i proveïdors oportunitats de desenvolupament professional i personal, reconeixent els seus drets i amb el compromís de no fer cap distinció entre persones. Creiem en la igualtat d' oportunitats i la diversitat.
Els valors que guien el dia a dia de la nostra empresa són:
  • el treball en equip: fonamental en tot el que fem.
  • el respecte per la persona: actuem amb humiltat i respectant les contribucions de cada membre del nostre equip.
  • comunicació oberta i amb honestedat amb clients, proveïdors i treballadors: pensem que actuar i comunicar amb claredat aporta confiança a totes les parts implicades.
  • actuem amb integritat: l' ètica professional i personal guia la nostra manera de fer i entendre els negocis.
Missió
Visió
Valors
Agència de l'habitatge de Catalunya Pla renova't


Aluminis Peñalba © 2020

Tots els drets reservats

Avís legal
qualitat