Aluminis Peñalba
C/Montserrat Roig 20
08310 Argentona (Barcelona)
Tel. 937561322

Aluminis Peñalba

INICI + AVíS LEGAL

Avís legal
La tranquilitat de la millor elecció

Avís legal i la seva acceptació

Mitjançant aquest avís www.aluminispenalba.com, d'ara endavant "aluminiospenalba" registrat a nom de José M ª Peñalba Pascual amb domicili c / Monstserrat Roig n.20 Argentona, 08310 Barcelona, amb adreça de correu electrònic info@aluminispenalba.com informa als usuaris d'Internet de la seva propietat intel lectual i de les condicions d'accés i ús del portal. El present avís legal es regeix en tots i cadascun dels seus aspectes per la llei espanyola.

Condicions d'accés i ús

Els termes i condicions que regulen la relació jurídica entre aluminispenalba i l'usuari, en l'accés i ús del portal per part de l'usuari.

Propietat intel lectual

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i tots els continguts que es recullen aluminispenalba, estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel lectual i industrial a favor de aluminispenalba, propietari. Queda prohibida la reproducció i / o publicació, total o parcial, del lloc web, així com el seu tractament informàtic, distribució, difusió, modificació.

Condicions d'accés i utilització del lloc web o portal

L'accés al portal de aluminispenalba, és de caràcter gratuït per als usuaris, a través de les pàgines web poden obtenir informació sobre diversos productes i serveis.

L'usuari s'obliga a abstenir-se de

Recopilar informació amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres fins comercials sense prèvia sol.licitud o consentiment.

No llicència

aluminispenalba o propietari, no atorga cap llicència o autorització d'ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel lectual o industrial, o sobre qualsevol altres drets relacionats amb el portal o el seu contingut. Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el lloc web o portal són propietat de aluminispenalba, propietari, o de tercers, sense que pugui entendre que l'ús o accés al lloc web o portal i / o als serveis atribueixi a l'usuari dret algun sobre les citades marques, noms comercials i / o signes distintius.

Exclusió de responsabilitat pels continguts

aluminispenalba o propietari no controla ni garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions al seu sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats al seu sistema informàtic.

Privadesa i seguretat en la utilització del lloc web o portal i dels serveis

aluminispenalba o propietari no garanteix la privacitat i seguretat de la utilització del lloc web o portal i dels serveis i, en particular, no garanteix que tercers no autoritzats no puguin tenir coneixement de la classe, condicions, característiques i circumstàncies de l'ús que els usuaris fan del lloc web o portal.

Legislació aplicable

aluminispenalba es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria.

Drets i obligacions de l'usuari

Responsabilitat de l'usuari. L'usuari és conscient, i accepta voluntàriament, que l'ús del portal té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

Compliment de les lleis

L'usuari es compromet a accedir i utilitzar el portal de conformitat amb la llei, les "condicions de l'accés i ús", així mateix, l'usuari s'obliga a no utilitzar el portal amb fins il lícits o il legals, lesius de drets de tercers, o que de qualssevol formes puguin danyar o inutilitzar el portal o drets de tercers.

Protecció de Dades

Mitjançant el present Avís Legal id'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'empresa avisa els usuaris de la seva política de protecció de dades, perquè aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que se li puguin requerir amb ocasió de la subscripció o alta en alguns dels serveis oferts. Excepte en els camps en què s'indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries. Les dades personals recollides seran tractades de forma secreta i confidencial i la seva recollida té com a finalitat la gestió i prestació dels serveis oferts per l'empresa en el Portal en cada moment. L'usuari accepta que les dades personals per ell facilitades puguin ser objecte de tractament en fitxers automatitzats titularitat i responsabilitat de l'empresa.

Agència de l'habitatge de Catalunya Pla renova't


Aluminis Peñalba © 2020

Tots els drets reservats

Avís legal
qualitat